Computer Onderhoud

Heeft u een computer of (draadloos) internet storing? Bel: 0165-383020 Wij helpen u snel en deskundig!

Computers worden na verloop van tijd traag.

Een nieuwe computer is bijzonder snel, maar al na een tijdje merkt u op dat deze een stuk langer doet over het openen van een internetpagina of bestanden.
Spyware of een virus is vaak de oorzaak.
Registerproblemen door het vaak installeren en verwijderen van programma's. PcDumper.nl biedt u de mogelijkheid om de originele snelheid van uw computer of laptop  weer terug te krijgen.

!

(Her)installatie besturingssysteem Windows

De harde schijf wordt geformatteerd en, indien vereist, gepartitioneerd.

Het systeem wordt opnieuw voorzien van een door u aangegeven en meegebrachte besturingssysteem of een nieuw besturingssysteem (niet bij de prijs inbegrepen!!).

Het systeem wordt voorzien van alle op dat moment beschikbare updates, patches, Service-Packs en drivers die noodzakelijk zijn voor een goede werking van het computersysteem.

Het systeem wordt gedurende enkele uren getest op een goede werking.

Uw pc kan meestal dezelfde dag weer worden opgehaald.

Pc schoonmaken (stofvrij)

In dit internet-tijdperk steken we allemaal veel tijd en geld in anti-virus, anti-spam, anti-spyware en andere onderhoud.  Maar ondertussen onderschatten we de gevolgen van het niet onderhouden van de hardware. Een verstofte pc kan problemen krijgen met de koeling met alle gevolgen van dien. Door de aanwezigheid van gevoelige onderdelen is het belangrijk dit door een deskundige te laten verrichten. Uw pc is bij ons in vertrouwde handen!

Ook service en reparatie aan huis.

PcDumper.nl kan tegen zeer voordelige tarieven uw computer repareren en installeren. U kunt uw pc laten repareren bij onze technische dienst. U brengt uw pc en haalt hem de meestal dezelfde dag weer op. Gemakkelijk en snel! Indien gewenst en indien mogelijk komen wij vanzelfsprekend ook indien gewenst bij u thui of op uw kantoor langs. Neem vooraf contact met ons op.